My Calendar

Wednesday, 14 May 2008

3 out of 65

14 Mei 2008 pastinya akan sentiasa dijadikan renungan. Kurang lebih dalam jam 12 mlm mendapat Messenger dari penyelia akan cadangan yang lebih bernas ke mana seharusnya artikel jurnal dihantar. Dengan format yang berbeza dan slaid pembentangan yang belum diberi sentuhan terakhir, aku cuba tangani dengan baik. Syukur, semuanya Allah mudahkan. Kurang lebih jam 5 .30 pagi baru berpeluang balik menghempaskan diri di atas tilam (tapi dah terang benderang pun - summer biasalah kan) dan ambik masa tidur sampai jam 10 pagi. Bangun dan bergegas ke BITLab dan buat sentuhan terakhir slaid. Pembentangan jam 1 petang.
3 out of 65 my slides presentation. The rest is P&C (hehe)


Alhamdulillah, Allah berikan kelancaran dan kemudahan untuk menyampaikan dan memberikan kefahaman dan minat kepada penyelia akan hasil kerja selama lima bulan. Walaupun pada asasnya aku belum berpuas hati secara peribadi, tetapi benarlah penghargaan seorang penyelia terhadap hasil kerja kita benar-benar signifikan dan menggembirakan. Syukur pada Mu Allah. Terima kasih atas doa keluarga, tunang dan semuanya yang tak jemu memberi dorongan.


Peringatan buat insan bernama AFANDI AHMAD
"Dont Stop At The Top"

2 comments:

Aliyas @ Ashaari B Hasan Habidin said...

nanti aku cuba hantar benda yang berguna untuk kau aku ada beberapa program yang boleh sedut benda dari laman web.. mind web .. aku rasa kau dah ada.. nampak gayanya aku sesorang yang banyak komen pasal ko... aku memang suka komen hang.......

afandiahmad said...

takpe la aman, bagus...at least byk lagi yg aku bole baiki