My Calendar

Sunday, 2 December 2007

Seminggu Menghirup Udara Uxbridge
Gambar-gambar nie semalam, masa gie beli periuk nasi dengan Kak Aida (UUM). Gambar nie kira setelah seminggu aku di Uxbridge. Ada nampak apa-apa perubahan ke? Bukan dah kurus sikit ke? hehehe....
Alhamdulillah, dengan izin Allah dah seminggu aku di sini. Pada Ahad yang lepas (pagi macam nie la aku sampai, mengharungi "cabaran" bersama pemandu teksi".
Kerja-kerja PhD dah mula ada dan aku perlu langsaikan mengikut jadual yang sepatutnya. Semalam telefon mak dan bak, ishh jelesnya semua ada kat kampung (pulang bercuti sempena cuti sekolah). Mesti seronokkan, ramai-ramai ada. Takpelah, uda jauh kat sini...yang penting semoga semuanya sihat dan sejahtera, taat perintah Allah, dan panjang umur kita bertemu lagi.
Selalu gak kat sini YM dengan hairol (http://hairol-jabbar.blogspot.com/). Bangga dan kagum dengannya. Background kami hampir sama - anak felda. Seronok bile dapat YM dengannya, orang yang sangat positif. Semoga kami akan berjaya dan ukhwah yg terbina berpanjangan.
Salam Dari Kejauhan...

7 comments:

M. H. Jabbar said...

la..awat hang promote aku kat sini..huhu...malunyer...ish..ish

Unknown said...

macam takut-takut je ambik gamba ngan burung...

BEGINNER DIVER said...

nice pic sir!!!

afandiahmad said...

mek huda...bukan takut...tapi malu2 jek...huhu

afandiahmad said...

asri...where r u now...long time no news from u .... :(

zizan said...

jang doakan semoga pkck berbahagia dan berjaya dalam urusan menuntut ilmu.... hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri..

::abu iman:: said...

salam,

ape id YM! cik ??